Чистота
В нас запроваджена система безпечності харчових продуктів HACCP. Ця система встановлює низку правил, дотримання який знижує ризик випустити небезпечний продукт. Завдяки системі у нас дуже чисто: налагоджена особиста гігієна персоналу, професійне прибирання приміщень, робочі поверхні не тільки миються, а і регулярно дезінфікуються.
Профільність
Профільність означає, що в нашій каструлі ніхто не варив супчик з фрикадельками годину тому. На виробництві немає продуктів тваринного походження, тому ризик зараження або отруєння майже нульовий.
Гігієна персоналу
Правила гігієни також прописані в системі HACCP, але якщо коротко, то:
Ми повністю відкриті для нашого споживача. Готуємо кожного дня он-лайн на @varenie.com.ua
Якісна сировина
Оскільки ціль – зберегти цілі та пружні ягідки, ми не економимо на сировині. Полуниця обирається свіжа та доволі велика, «та, на варення піде» в нас не працює.
Чесний підхід
Ми не розбавляємо варення водою, щоб зменшити собівартість продукту. Баночки завжди наповнюємо по самі вінця. Хоч ми і сучасні, але звичка всіх бабусь «давати трошки більше» збереглася.
Простий склад
Не додаємо загущувачі та консерванти. В складі варення ЗАВЖДИ ті фрукти/ягоди, які вказані в назві, та цукор. В складі сирих варень та паст цукру немає, тож строк придатності таких продуктів лише 2 місяці.