Ловіть ідею ідеального сніданку - Американські панкейки за рецептом Джеймі Олівера!
Нам знадобиться:
– 3 великих яйця;
– 120 г пшеничного борошна;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 140 мл молока;
– 2 чайні ложки цукру;
– щіпка солі.
- Розділити яйця на білки та жовтки. Білки збиваємо з цукром до густої піни. Чим густішою та об‘ємнішою буде піна, тим пухкішими вийдуть панкейки
- Окремо змішуємо сухі інгредієнти (борошно, розпушувач, сіль) та рідкі (жовтки з молоком). З’єднуємо білкову піну з тістом та обережно вимішуємо вінчиком.
- Розігріваємо сковорідку до середної температури. Додаємо олію для смаження. Потроху викладаємо тісто половником та смажимо панкейки доти, доки нижня сторона не стане плотною. Перевертаємо та смажимо з іншої сторони.
- Подавати з малиновим сиропом або абрикосовим варенням, інакше це все не рахується:)